måndag 18 maj 2009

Konstigt beteende: The legend (=Accept) is back (utan Udo)

När det kommer till kritan kan jag inte stå till svars för varför jag är förvånad, det är faktiskt tyskar vi har att göra med, men jag önskar verkligen av hela mitt hjärta att Accept hade bättre omdöme än att för andra gången försöka ersätta Udo Dirkschneider. Jag menar, lärde de sig ingenting av "Eat the heat" (1989) och hade det inte räckt med den kortvariga festivalåterföreningen med Udo. Nåja, new kid on the block heter Mark Tornillo, är jänkare och har lirat i TT Quick, vilket inte säger mig ett smack.

Uppenbart är dock att snubben har noll känsla för stil och finess...Press release samt två låtar med nya sättningen finns här.

2 kommentarer:

  1. Läser man på www.udo-online.de och på deras fan forum, så är många positiva till en ny Accept återföerning. Många U.D.O. fans är besvikna på U.D.O. ´s senaste plattor. Lysnar man på TT Quick Sångaren på youtube så har han kvaliter som sångare också! Accept Eat The Heat skivan 1989 med David som sångare har blivit mer Accepttabel av Accept fansen nu än då. Lyssna på TT Quick med Mark här. Jag kan garantera att han är tuffare än den här bilden visar

    http://www.deezer.com/track/front-burner-T323798

    SvaraRadera
  2. Mark är säkert en alldeles förträfflig sångare, men utan Udo inget Accept. Du får gärna kalla mig enkelspårig, det tänder jag på.

    SvaraRadera